Obvestila

Predstavitev mikroMOOC tečajev »teach the teacher«
02/02/2022

Naša fakulteta je partnerica pri triletnem evropskem Erasmus+ projektu z naslovom "STEM Continuos Professional Development at European Universities". Projekt vodi Jagiellonska univerza iz Krakówa, naša fakulteta pa vodi tisti del projekta, ki se ukvarja z načrtovanjem in razvojem mikroMOOC tečajev (MOOC je kratica za 'množične odprte spletne tečaje', angl. 'Massive Open Online Courses'). 

Omenjeni tečaji so namenjeni izboljševanju kvalitete visokošolskega pedagoškega procesa skladno s principom "teach the teacher". Ker je projekt približno na polovici izvajanja, bosta sodelavca fakultete doc. dr. Črtomir Podlipnik in doc. dr. Krištof Krajnc povzela dosedanje rezultate.

V prvem delu bo doc. dr. Kranjc predstavil  mikroMOOC tečaje, ki so bili doslej pripravljeni v okviru projekta, nato pa bo doc. dr. Podlipnik predstavil spletno platformo in orodja, potrebna za pripravo in izvajanje mikroMOOC tečajev. 

Predstavitev bo v okolju Zoom v sredo, 9. februarja 2022 ob 11:30 in bo predvidoma trajala 30 minut.

Med predstavitvijo boste spoznali nekaj možnosti, kako lahko z udeležbo na mikroMOOC tečajih, namenjenih visokošolskim učiteljem, sodobne pedagoške prijeme vpeljete tudi v vaše poučevanje. Na koncu bo še nekaj časa za pogled v prihodnost, vprašanja publike ter splošno razpravo.

 

Predstavitev STEM-CPD@EUni projekta 

Feb 9, 2022 11:30 Ljubljana
https://uni-lj-si.zoom.us/j/92631012513?pwd=OGg3SGVJdERmZnY2a1NySzcrYmFYQT09
ID sestanka: 926 3101 2513
Geslo: 201639