Obvestila

7. Konferenca o mikroreaktorjih v biotehnologiji
22/04/2024

Obveščamo vas, da bodo sodelavci Raziskovalne skupine za mikroprocesno inženirstvo Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo UL v partnerstvu s Fakulteto za kemijsko inženirstvo in tehnologijo Univerze v Zagrebu organizirali že sedmo mednarodno konferenco o implementaciji mikroreaktorske tehnologije v biotehnologiji (IMTB 2024).

Dogodek bo potekal od 19. do 22. maja 2024 v hrvaškem mestu Zadar, pomembnem kulturnem in gospodarskem središču Dalmacije.

Slika, ki vsebuje besede besedilo, pisava, oblikovanje Opis je samodejno ustvarjen

Konferenca IMTB je prestižen dogodek, ki privablja vrhunske industrijske in akademske strokovnjake s področij mikrofluidike, ved o življenju, analitike ter bioprocesnega inženirstva. Z izbranimi gostujočimi predavatelji iz vodilnih raziskovalnih institucij in industrije bomo razpravljali o najnovejših dosežkih in strategijah za integracijo raznolikih področij v industrijske aplikacije.

Letošnji vabljeni predavatelji so: 
Andreas Bommarius, Georgia Institute of Technology, ZDA;
Florian Hollfelder, University of Cambridge, VB;
Juan M. Bolivar, Complutense University of Madrid, Španija;
Ozlem Yesil-Celiktas, Ege University, Turčija;
Torsten Mayr, Graz University of Technology, Avstrija;
Fan-Gang Tseng, National Tsing-Hua University, Tajvan;
Katja Bühler, Helmholtz Centre for Environmental Research, Nemčija;
Kersten Rabe, Karlsruhe Institute of Technology, Nemčija;
Chih-Chen Chen, National Tsing-Hua University, Tajvan.

Vljudno vabljeni, da se udeležite konference. Registracija je mogoča na https://imtb2024.fkkt.uni-lj.si/registration-2/.

Študentom, ki želijo spoznati to obetavno področje, omogočamo brezplačno udeležbo na strokovnem delu konference. Prijavite se na naslov: imtb(at)fkkt.uni-lj.si.