Iskalnik

Rezultati iskanja

2661 najdenih rezultatov.

Zagovor diplomskega dela Kalvina Jelena - 26/06/2024

Obveščamo vas, da bo zagovor diplomskega dela kandidata Kalvina Jelena, 26. 06. 2024, ob 10:00 v prostoru 1039 (1B) - 1039 (1B). Naslov teme je Analiza hitrosti pretvarjanja srebrovih nanojeder v mik

Zagovor diplomskega dela Nika Krelja - 26/06/2024

Obveščamo vas, da bo zagovor diplomskega dela kandidata Nika Krelja, 26. 06. 2024, ob 09:00 v prostoru 1036 (1A) - Diplomska soba. Naslov teme je Prihodnost z vidika tekočih organskih nosilcev vodika

Zagovor magistrskega dela Sare Šadl - 24/06/2024

Obveščamo vas, da bo zagovor magistrskega dela kandidatke Sare Šadl, 24. 06. 2024, ob 12:00 v prostoru 1036 (1A) - Diplomska soba. Naslov teme je Obnašanje modularnega sistema s pretočno celico in fl

Zagovor doktorske disertacije Uroša Zavrtanika

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani razpisuje javni zagovor doktorske disertacije Uroša Zavrtanika, mag. biokem., z naslovom Termodinamika zvijanja α-vijačnic: od modelnih

Zagovor doktorske disertacije Luke Kavčiča

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani razpisuje javni zagovor doktorske disertacije Luke Kavčiča, mag. biokem., z naslovom Inženiring virusom podobnih delcev na osnovi kromp

Zagovor doktorske disertacije Anžeta Pavlina

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani razpisuje javni zagovor doktorske disertacije Anžeta Pavlina, mag. kem., z naslovom Karakterizacija medu slovenskega porekla s separaci

Zavrtanik-Povzetek.pdf

Povzetek V pričujočem doktorskem delu so prikazani rezultati raziskav termodinamike zvijanja αvijačnice v različnih (bio)molekularnih sistemih. V prvem delu smo se posvetili alaninskim peptidom, ki v

Zavrtanik-abstract.pdf

Abstract This work presents research findings on the α-helix within diverse biomolecular settings. Initially, we examined alanine-rich peptides, which readily adopt an α-helix structure in aqueous en

Pavlin-Povzetek.pdf

Povzetek Med, eno najbolj cenjenih živil, je na trgu že od antičnih časov. Zaradi svoje priljubljenosti in pomanjkljive definiranosti pa je pogostokrat tarča ponarejanja oziroma prirejanja botaničnega

Pavlin-Abstract.pdf

Abstract Honey, one of the most valued foods, has been on the market since ancient times. Due to its popularity and lack of definition, it is often the target of falsification or modification of botan